seoWat is SEO?

SEO is een engelse afkorting die staat voor Search Engine Optimisation. In het Nederlands is de beste vertaling "Zoekmachine optimalisatie" en hiermee wordt de vindbaarheid van uw website in zoekmachine's als Google bedoeld. Naast Google zijn er nog meerdere zoekmachine's, zoals Bing en Yahoo. Ook voor deze zoekmachine's wordt uw website door WebImpress geoptimaliseerd. 

Er zijn tal van technieken en trucjes om SEO toe te passen. Al deze aspecten zorgen er samen voor dat uw website stijgt in de ranglijst van Google. Het streven is natuurlijk om op de eerste pagina te komen, aangezien uit onderzoek is gebleken dat 4,8% van de mensen doorklikt naar de tweede pagina. Alles na de tweede pagina is zoals het wordt genoemd "verwaarloosbaar". 

WebImpress gaat tot het uiterste om uw website zo hoog mogelijk in de zoekmachine's te krijgen. Helaas zijn er ook derde partijen en meerder factoren betrokken die ervoor kunnen zorgen dat dit traject moeizaam verloopt, zoals uw concurrenten die wellicht advertenties via Google plaatsen door het gebruik van Google Adwords. Hierdoor kan WebImpress geen beloftes maken over de uiteindelijke uitkomst.

Voor meer informatie informatie, of om te kijken wat WebImpress voor u kan betekenen verwijzen we u graag door naar onze contactpagina

seo afbeelding Webimpress