Het ontwerpen en maken van websites. Strak, duidelijk en zo uitgebreid als jij dat wilt. Bekijk onze projecten voor inspiratie. Wij maken de websites met het CMS Joomla. Doordat dit CMS erg gebruiksvriendelijk is, kan je zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen, toevoegen of verwijderen. Bij oplevering geven wij een cursus aan iedereen binnen het bedrijf die de website gaat beheren. Al onze websites zijn responsive, wat wil zeggen dat de website zichzelf aanpast aan het formaat van het beeldscherm. Zo ziet de website er fantastisch op zowel desktop, tablet als mobiel!
Online verkopen van producten? Kies dan voor een webshop en laat klanten makkelijk betalen via o.a. IDeal, Paypal of Creditcard. Een webshop kan op zichzelf staan, of als onderdeel fungeren van een website.
Wij doen onderzoek naar je doelgroep en nog veel meer zodat jij met jouw website zo hoog mogelijk in Google komt. Wij kunnen hier natuurlijk geen garanties over geven, maar halen wel alles uit de kast om dit te bereiken.
Wij kunnen jouw website hosten op snelle servers met meer dan 99% up-time garantie. Hoef je je daar geen zorgen meer over te maken! Daarnaast kunnen wij voorzien in SSL certificaten voor een HTTPS verbinding.
Na oplevering van de website houdt het niet op. Wij updaten je website wanneer nodig en blijven altijd uitstekende service bieden, zoals je van ons mag verwachten. Ook wordt de website extra goed beveiligd tegen hackers en spammers.
Heb je nog geen logo of huisstijl? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor je vormgeven! Zowel een redesign of een compleet nieuwe huisstijl behoort tot de mogelijkheden.

Ons werk

mockup_vakantiechaletameland_webimpress
mockup_dermonal_webimpress
mockup_klaaiwurk_webimpress
 
­
Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Wij ook! Bakje koffie doen? Bel of stuur ons even een berichtje

Over ons

Wij zijn Webimpress
En daar zijn we trots op. Begonnen in 2015 en nog steeds elke dag aan het groeien. Gevestigd in Houten, maar met klanten uit heel Nederland en België. Alles wat met de online aanwezigheid van jouw bedrijf te maken heeft, kunnen wij voor je regelen. Webdesign, een webshop of online marketing met SEO; wij zijn van alle markten thuis.

 

© Webimpress | Algemene voorwaarden | Privacy statement en Disclaimer

­